Bien, blomsten og en far der tabte til tissemand
Bien, blomsten og en far der tabte til tissemand

Sif spurgte ind til den der pose under tissemanden?!

 

Så var man i bad.. Sif kom ud og skulle tisse, og herhjemme er det ikkke så vigtigt om der er nogen derude eller ej, man gør bare det man skal og så kan da lige få en sludder med på vejen.

Sif sad og tissede og kigge på mig mens jeg var i bad. Hun spurgte ind til den der “pose”, jeg havde under tissemanden, for hun havde godt set den før, men vidste ikke rigtig hvad den skulle sidde der for.
Jeg prøvede at forklare hende hvilken funktion den nu engang havde, og helst uden brug af for mange fremmedord som med garanti ville gøre at hun mistede interessen for sit eget spørgsmål.
Men sån’ i relativ overskrifter, at de hedder testikler og de laver nogle små celler som når de mødes med et æg i kvindens æggeleder så kan der komme en baby ud af det, bla bla og så videre, I har sikkert fanget ideen.

Men så tabte jeg til tissemanden!

Det var bare så ualmindeligt uretfærdigt at hun selv havde bragt ordet tissemand på banen, for det var lige som om at uanset hvad jeg gjorde for at være den gode forklarende farmand med overskud og helt uden frygt for at hjælpe mine børn med at få svar på nogle af livets store spørgsmål.
Jeg var faktisk ret stolt af mig selv i min forklaring, og er sikker på at jeg havde fået høje karakterer hvis det havde været en eksamensopgave.

Men!

Nej…

Ordet tissemand var bragt på banen, og det var pure umuligt at fjerne min 6 årig datters fokus fra at hun kom fra en tissemand.

AD!!! Jeg kommer fra en tissemand!!!

 

Men hvad med jer andre, hvordan tager jeres små poder imod de dybe fortællinger omkring livets store spørgsmål?

 

Kærlig hilsen
mariusanhaltlillelogo

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *