Bliver det dobbelt så godt af at blande to goder?
Bliver det dobbelt så godt af at blande to goder?

For ikke så længe siden havde jeg også domænet farmandmarius, men ved efterkig endte jeg op med alt for mange hjemmesider hvis vedligeholdelse tog tiden fra alt det kreative.

Jeg brugte den til at lave små mine tegneserier, streger, striber m.v. og lave en sån mere visuel, enormt amatøragtig visuel, måde at vise mine tanker og oplevelser på.

Nu hvor jeg er blevet inspireret til at lave et par nye, og besluttet mig for at de skal ligge her, så tænker jeg også at lave reprise på de gamle striber, så de ikke bare ryger ud til højre.

Så lidt hen af vejen vil jeg i takt med alt det andet også lige genvise mine gamle striber her på Marius Anhalt.

Jeg starter med vores ældste datters meget logiske tankegang;

ost i mors kaffe

Sif nåede ikke at gøre alvor af sine tanker med det var en meget tydelig formiddag hvor mor lige var ude af stuen under morgenmaden, Sif sad længe og kiggede på mors mad og kaffe, og fik også spurgt mig “Far, mor kan da godt både lide kaffe og ost, ikk?” Og jeg kunne se hvordan nysgerrigheden sitrede i hendes fingre for lige at se hvordan det så ud hvis nu lige …

Denne gang vandt den voksne rationalitet i Sif frem for den barnlige nysgerrighed, men jeg skal hilse og sige at denne ene gang vist også var ret unik, for ellers plejer nysgerrigheden af lede slagets gang.

—–

Hvad har I oplevet af jeres børns nysgerrige tankegang?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *