Forberedelsen til åbningsreception af Galdrahús
Forberedelsen til åbningsreception af Galdrahús

Onsdag aften den 25/5-16. Jeg er lige en tur i værkstedet for at gøre nogle ting klar til på fredag.

På fredag den 27. Maj 2016 har jeg nemlig valgt at holde en slags åbningsreception/åbent hus i mit værksted som jeg har døbt Galdrahús.

Værkstedet eksistere fordi jeg har brug for et sted hvor jeg kan dyrke mine interesser og kreative aktiviteter, og jeg vælger nu at gøre det ‘åbent’ på grund af andres interesse i mine interesser. Jeg er flere gange blevet spurgt om man kunne komme ned og se hvad jeg laver og se de ting jeg har lavet igennem tiderne, så det har jeg taget til mig, og har nu valgt at gøre det muligt.

Jeg vil på bedste vis prøve at opretholde nogle åbningstider som antageligvis vil være torsdage og fredage, hver anden lørdag og ellers efter aftale og “når skiltet er ude”.

Man skal vide at mine interesser og aktiviteter er mange, jeg arbejder meget i sten hvor af jeg fremstiller smykker, amuletter, lysestager. Det samme gør jeg i træ, og hvor det er muligt også i fossil, knogle, horn og meget mere.
Jeg arbejder også med spirituelle og shamanistiske elementer og værktøjer som også kan ses i blandt det jeg fremstiller. Ligeledes med magiske symboler som Sigils og Galdrastave m.v.

Jeg samler på viden om gammel hekse og trolddomskunst, magi og alkymi, og prøver at finde og genskabe/genoptrykke gamle illustrationer fra bøger omkring disse emner. Dette resultere ofte i nogle meget smukke og til dels okkulte “plakater” som også er et kig værd. Min interesse i gamle illustrationer er meget omfangsrig hvorfra man også vil kunne finde gamle kort, krigsplakater og meget mere.

Deler man bare en enkelt interesse med mig, så er mit værksted med sikkerhed et besøg værd, hvor det er muligt at følge med i rigtig mange ting som jeg går og sysler med.

Kom med på Fredag den 27. Maj mellem 12 og 18, og få en snak og en lille kop mjød.

 

 

De bedste hilsner

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *