Den ældste krigerprinsesse får sine huller i ørene
Den ældste krigerprinsesse får sine huller i ørene

Jeg var ikke helt sikker på ideen om min lille prinsesse skulle have huller i ørnene. Og jov… Jeg.. Jeg ved det ikke… Det var svært…

På den ene side så var det jo fint nok, hun er jo krigerprinsessen der vil være bueskytte på hesteryg, og når hun bliver gammel som far og mor, så vil hun være politi. Så huller i ørene er jo et must, det har de fleste bueskydende og sværdkæmpende krigere jo.

Men på den anden så er de her epokegørende milepæle der kun gør min lillebitte pige ældre og ældre, ja de er ret skræmmende for en farmand der endnu ikke har forliget sig med at hun for længst er holdt op med at bruge ble, sut og ikke mindst bodystocking. Ja den sidste var svær, den første gang, for den sags skyld nogle af mine piger skulle have rigtige pigetrusser,  der lå jeg søvnløs i tre dage. Jeg er ikke så god til at mine piger ældre, eller det er jeg vel nok, jeg bliver bare så pokkers følsom. Følsomme fædre der samler på kranier, sværd og går i skoven om natten kan være en farlig cocktail. Muligvis derfor hun vil være krigerprinsesse. Eller også er det fordi hun har en kriger-mor, det er måske endda en mere realistisk forklaring.

Men som alt andet gav jeg mig også på huller i ørene, ikke helt uden kamp, men heller ikke med blødende hjerte, for jeg kunne godt se det “rigtige” ved det.

Vi var på en lille nær-familietur til Jylland (Jylland igen), og da vi alligevel var i nærheden af Randers cemtrum da vi skulle et smut i regnskoven. Ja så drev vi lige et smut op af gaden og stødte på et fantastisk personale hos Guldsmed Bræmer-Jensen, som gerne ville glæde Sif med hendes længe ønskede huller i ørene.

Det var en fin lille begivenhed som vi naturligvis måtte filme, og kan da kun anbefale andre der skal have huller i ørene og som er i nærheden af Guldsmed Bræmer-Jensen, at få foretaget dét der.

Til næste år, 2018, skal Sigyn (hvis hun vil), og der overvejer vi at tage derover igen.

http://www.braemer-jensen.dk/

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *