Hvor hurtigt kunne man miste alle sine venner hvis de kendte én?
Hvor hurtigt kunne man miste alle sine venner hvis de kendte én?

Det her er mig anno 2016! Jeg ser alt for tit andre menneskers ofte meget urokkelige, ensporet og blinde holdninger komme til udtryk på især Facebook, men ellers generelt over de sociale medier, og ikke uden grund for de sociale er alles mulighed for at dømme alle andre.

Min største styrke og min største svaghed er at jeg fokusere meget på individualismen, og dømmer derfor andre ud fra dem selv, og ikke ud fra om de er en del af den ene eller anden gruppering.

Det slår mig så at jeg i min egen individuelle personlighed har en masse modsættende indhold der gør det nemt for størstedelen af de der kender mig, at frasortere mig på baggrund af enkeltelementer i min tilgang til livet, og så endda helt uden nødvendigvis at kende mig helt.

Da der alligevel oftest kun er fokus på det dømmende område, vil jeg lige nemt her skrible nogle af de mest elementære punkter ned, så jeg kan hjælpe de sociale dommere på vej til at skille mig fra i deres søgen på deres egen ægthed.

 

Jeg er Kapitalist, og mener ikke at nogen der tjener mere end mig skal bidrage til fællesskabet med en højere procentdel end mig. Så røg socialisterne og det røde hold.

Jeg har nogle grundlæggende socialistiske holdninger såsom at basal energi, vand og mad ikke skal indgå i et frit marked og/eller være del af de kapitalistiske markedskræfter. Så smuttede kapitalisterne og det blå hold.

Jeg er hedensk spirituel og opfatter det meste af verden ud fra et animistisk synspunkt. Det var så monoteisterne.

Jeg forholder mig i hjertet til Yggdrasils rødder og kan derfor kalde mig Asatroende på trods, så tog de fleste af shamanerne også afsted.

Til gengæld har jeg den trosopfattelse at alle guder eksistere og jeg anderkender deres eksistens, og med alle mener jeg ALLE. Her hoppede de rettroende asatroende af også.

Ateisterne er smuttet for længe siden.

Jeg forstår ikke alle de homoseksuelle der vil giftes i en kirke, det bliver mig en evig undren at ville en religion som ikke vil én. Find dog en anden tro der byder dig velkommen med den kærlighed du har, dem er der sikker mange af, så tag en af dem i stedet for at prøve at ændre en der allerede er fastgroet. Det var de homoseksuelle der meldte sig fra.

Jeg forstår generelt heller ikke de der ikke forstår de homoseksuelle, homofobi er en åndsvag opfindelse. Elsker jeg mig kone fordi hun er min kone, eller elsker jeg hende fordi hun ikke har en pik? Tænk hvis hun over natten tilvoksede sig en lille tap, ville jeg så vende hende ryggen? Kærligheden i sig selv må være kønsløs. Så har jeg ikke flere homofobisk bekendte tilbage heller.

Jeg har intet imod andre folkeslag på baggrund af at de tilhører et bestemt folkeslag, og kommer aldrig til at pege på ikke-danskere med en genereliserende tone, og jeg kommer heller ikke til at tænke noget fornuftigt om dem der gør.  Så er der vist ikke mange danskere tilbage nu.

Igen, så kan jeg godt sætte mig ind i hjernerne hos dem der frygter uigennemtænkte konsekvenser ved massiv indvandring. Og jeg kan kan godt se og forholde mig til at, ikke nogen, men stort set alle i større eller mindre træk er bange for dem/det de ikke forstår. Det er helt naturligt, og det der derfor at blandt andet næsehorn altid starter med at angribe først og undersøge bagefter. Jeg mener også at hvis nogen der er taget hertil, laver noget virkelig dumt, så skal de hjem igen. Sådan ville jeg også gøre med gæster der kom i mit hjem, gjorde de noget utilgiveligt, så ville jeg smide dem ud. Der må unægteligt også have været nogle der er meldt af her.

Jeg går ind for fred, ultimativ fred. Men tror generelt at menneskeracen er for dum til at kunne finde ud af det, nogensinde. Så hoppede de håbefulde af.

Jeg mener derfor at væbnet konflikter, hvor grimme de end er, i sidste ende er eneste mulighed for f.eks. at sætte et grusomt styre af magten i et land (et skjult agenda for en sådan aktion er en anden debat, her forholder jeg mig udelukkende til at stoppe en regering, diktator eller lignende, på baggrund af at de er fjendtlige, overfor andre eller egne. Så er der ikke flere pacifister.

Faktisk er min primære målgruppe verdens børn, kunne man gå væbnet ind og redde alle verdens børn, trække dem ud i sikkerhed og efterfølgende lade alle tåber der ikke ville acceptere andre tåber udrydde hinanden, så ville de fleste problemer løse sig selv. Til sidst ville vi stå tilbage med én tåbe som vi derfra kan beslutte os for hvad vi skal stille om med. Så har jeg ikke flere fundamentalistiske bekendte mere heller.

Jeg tror ikke på at demokratiet er bedre end andre regeringsformer, tvært imod. Så længe den ene tåbe uanset hvem personen er og hvor personen kommer fra, har et problem med den anden tåbe uanset hvem personen er og hvor personen kommer fra, ja så fungere demokratiet ikke. Det har haft sit højdepunkt, og ligesom alle andre store “imperier” så står det også for et kommende fald. Lad være med reparere på skidtet, opfind noget nyt og kom videre. Nu har jeg givet de demokratiske en mulighed for at skære mig fra.

Jeg dumpede danskhedstesten, og skal til at lede efter et nyt land at bo i, for i følge den ville jeg ikke få lov til at bo i Danmark. Og jeg kan virkelige ikke se hvorfor jeg skal have “greencard” til at være dansk, hvis nu der var en fra Syrien eller Polen som havde flere points end mig, og dermed havde mere ret til danskheden. Altså ifølge testen. I øvrigt er jeg vel det man kan kalde anden-generations indvandre, fra de mellem-nord-tyske egne, umiddelbart kan jeg gennemtænke mig til at være af semnonsk afstamning. Så, det var de sidste danskere.

I øvrigt er jeg meget stolt af at være dansk og nordisk og vil være min arv med rank ryg, og med den godhed og fornuft som jeg føler og mener at den handler om. Det var så alle de ikke-danske.

I øvrigt så drikker jeg kun meget sjældent, som i MEGET SJÆLDENT!
Det må være de sidste af de sidste der hoppede af der.

 

Jeg har mange flere gode grunde til at dømme mig, men her er i hvert fald listet dem som er blandt det der pt. er på mode at skære folk fra på, på de sociale medier. Så de der dømmer andre ud fra overordnet generelle vilkår, har her muligheden for at fortsætte deres togt, og så kan de sortere mig fra hvis de ønsker.

Vides skal blot, at jeg ikke vil sortere nogen fra fordi de er danske, ikke-danske, demokratiske, socialistiske, kapitalistiske, national romantiske, mindre kloge, alt for kloge, eller noget som helst andet….. Andet end hvis de rent individuelt bare er et dårligt menneske naturligvis.

Den ultimative fred og kærlighed til verdens børn må være det ultimative mål, også selvom målet måske aldrig kan nås, så må det ikke forsvinde som mål og som håb. Det er nok det der gør mig til den naive tudse som jeg er, jeg ville beskytte dit barn, velvidende om at at du muligvis ikke ville beskytte mit.

Hil kærligheden, og hil de der kæmper for den.

I morgen checker jeg min Facebook og ser om der er nogle ‘venner’ tilbage på listen, og dem der er gætter jeg på ikke har læst dette indlæg.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *