Knuthenborg Safaripark sammen med Testfamilien.dk
Knuthenborg Safaripark sammen med Testfamilien.dk

Min smukke kone har en lille fling kørende med noget der hedder Testfamilien.dk som hun holder af at arbejde sammen med, og det skal hun bare have lov til, alt hvad der kan gøre hende glad ender med at gøre mig glad, det er simpel fysik.

Testfamilien.dk havde så arrangeret en #knuthenborgevent17 for alle de tilknyttede testfamilier, altså både kvinderne som nok er det generelt primære testfamilie-medlem, dernæst alle børnene og til sidst også alle os mænd som glædeligt støtter vores hjertens udkårende.

Så Søndag den 4. Juni kørte vi og rigtig mange andre fantastiske familier et smut til Knuthenborg Safaripark  hvor vi var inviteret ned af naturligvis Testfamilien.dk men også af Knuthenborg der var så søde at åbne deres døre for os.

Sigyn var syg ugen før og i denne uge havde Sif overtaget sløjheden, og hun kunne egentlig godt have været passet hos bedsterne men vi andre var på tur, men prøv at forklare det til en pige på 6 der har glædet sig i flere dage, så selvfølgelig skulle hun med også. Lillemor byggede rede omme bag bilen da vi var kommet derned så med lidt klynk her og lidt træthed der, så klarede Sif tures til rent UG, og vi var kun glade for at kunne dele oplevelsen med hende også.

I stedet for at skrive om vores 7 timer lange besøg i Knuthenborg sammen med Testfamilien.dk, har jeg filmet det, og forkortet det ned til knap tre kvarter.

Videoen ligger på Youtube og er indlejret her på indlægget så du kan se den, og tager du dig tid til at se det hele, så slå lyttelapperne ud for vores unger kommer med en del sjove bemærkninger, og vi kan stadigvæk finde nye når vi ser filmen igen og igen. Skriv deres guldkorn nede i kommentarfeltet, så kan jeg se om jeg er gået glip af nogen, så vil jeg også prøve at skrive dem vi selv finder.

Og selvom lige præcis dette indlæg i realiteten ikke er sponsoret af nogen eller noget, for det er som sagt min kone der er aktiv i Testfamilien.dk så vil jeg alligevel gerne, fordi jeg er herre rar, takke Testfamilien.dk og Knuthenborg Safaripark for at give familierne denne tur.

Skulle du være interesseret i Knuthenborg Safaripark
så er det her du skal kigge
https://www.knuthenborg.dk/
Skulle du være interesseret i Testfamilien.dk
så er det her du skal kigge
http://testfamilien.dk/
Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *