Kvinder og mænd når familier skal på ferie
Kvinder og mænd når familier skal på ferie

Kvinder og Mænd!

Med overhængende fare for at få en grundig overhaling af adskillige kampklare containermodeller, så kan jeg ikke lade være med at lægge mærke til en tendens af generelle forskelle mellem de to køn, kvinden og manden.

Jeg ser eller siger om man vil, ikke at den ene er mere eller mindre rigtig end den anden, de begreber gør jeg mig slet ikke i.

Men ikke desto mindre er jeg opvokset i en matriarkalsk familiestruktur og i mit arbejde møder jeg personligt (omtrent) 4-8 par/familier/mænd/kvinder om ugen på et gennemsnit af 45 uger om året, i deres mest imtime dele af deres verdner (altså deres hjem), og der ser jeg altså de hersens generelle forskelle mellem mænd og kvinder. Så jeg tænker at jeg også vil prøve at skildre dem som jeg ser dem, altså ikke videnskabeligt korrekt med noter og kilder og alt det der, men simplet og ligetil som jeg oplever dem fra der hvor jeg står.

Når der pakkes til ferie

Denne gang, nu vi er i ferieperioden, så vil jeg vise mit syn på hvordan den generelle kvinde pakker til ferien, i forhold til den generelle mand, i hvert fald.

Tro det eller lad være, men kvinder har en tendens til at overpakke og mænd har en tendens til at underpakke. Balancen opnås ikke af at kvinden pakker mindre, eller at manden pakker mere, den opnås kun ved den aktuelle accept af at behovet for medbragte ting er forskellige de to partnere i mellem. Og som jeg siger til mine unger når vi skal nogle steder “du må tage alt det med du vil, du skal bare selv slæbe på det”, og så finder de en helt naturlig mængde der oftest forekommer tilstrækkeligt når turen er slut.

Kærlig hilsen
mariusanhaltlillelogo

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *