Mor er smuk
Mor er smuk

I januar 2015, altså ca. 4 år siden i skreven stund, der lavede jeg denne stribe. Vores ældste datter var der omkring de 4½ år gammel, og hun var helt fantastisk til at vende og dreje ting til eget forgodtbefindende, især når det kom til at skabe en situation hvor der eventuelt kunne falde lidt lækkert af. En dag skabte hun denne situation som striben fortæller om, og hvor jeg er sikker på at hun mente det hun sagde, så var hun dog snarrådig nok til at se om det så ikke kunne give lidt afkast. Det gav mig ideen til striben som jeg lige ville gengive her, da den er for sød til bare at lade ligge i “skuffen”.

Om det så resulterede i noget lækkert husker jeg ikke, men jeg kan fortælle at både hende og hendes lillesøster til stadighed mestre denne fantastiske evne. Det er blot, jo ældre de bliver, jo mere avanceret kan deres metoder være og jo svære  kan de være at gennemskue.

Kærlig hilsen
mariusanhaltlillelogo

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *