Når guderne svarer igen
Når guderne svarer igen

Ak ja, set i bakspejlet at mit indlæg tidligere i dag ( læs det her ) så var det med en anelse bedrøvelse at se der var en heks på toppen af bålet, det er mig en anelse vulgært at nogen, uden at vide noget om det, fejre at vi engang for ikke så særlig længe siden jagede og dræbte vores alternative behandlere.

Men nu vi er ved det, så kan jeg her oplyse at der ikke er nogle billeder af bålet, for det var alt for lang tid om at komme i gang. Bedst som de skulle til at tænde op begyndte det at regne. Det startede mildt, men jo mere de prøvede at få brændt den kloge kone, jo mere begyndte det at regne. Meget og længe! Vi holdt ellers ved i lang tid, men til sidst måtte vi kaste vores piger ind i tørvejr i bilen, det blev for vådt for ungerne.

Vores teori hele vejen igennem var at det naturligvis var guderne der svarede igen og gjorde hvad de kunne for at redde heksen, men efter noget snyd der ligner 6-8 flasker tændvæske måtte selv guderne give op og bålet stod i lys lue. Stort og flot i øvrigt, med undtagelse af heksen altså.

Selv der ville kræfterne alligevel ikke stå tavse tilbage, så mens heksen brændte noget så elegant, åbnede himlen sig og et mindre skybrud væltede ned over byen.

Gad vide om der er andre end mig der prøvede at jinxe den, så skal man ikke komme og sige at energierne ikke har noget på sig.

Men! Bortset fra det… Inden det begyndte at regne SÅ MEGET, var det ellers et rigtig godt og hyggeligt arrangement, og som altid er det værd at deltage og støtte op om det, når der sker noget lokalt.

Pølser, hoppepude, musik, hygge, små biler som børnene kunne køre i og meget mere.
Super fedt..

Kære Korsør, vi er klar på det til næste år også, men skal vi ikke aftale at om et år så kender vi alle vores fortiders kedelige historie, og så har vi bare et hyggeligt midsommerbål uden at slå nogen alternative behandlere ihjel.

Så kan jeg også næsten garantere godt vejr, jeg vil i hvert fald gøre mine hekserier for et godt vejr, og jeg holder gerne en officiel båltale ganske gratis, så vi kan bringe ære, kærlighed og minde til de der måtte lade livet i vores hekseprocesser.

Hil kærligheden og tolerancen.

1 Comment
  • by Heidi Posted 23. juni 2016 19:51

    Du har så evigt ret – Bål uden hekse næste år, tak 🙂

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *