Den nordiske mytologi og dens guder i elegant genskabelse
Den nordiske mytologi og dens guder i elegant genskabelse

Jeg har en kærlighed for nordisk mytologi, og jeg har en kærlighed for gamle illustrationer, de to ting ved de fleste der kender mig.
Derfor har jeg igennem de sidste mange måneder arbejdet på at besøge, låne og på anden måde fremskaffe gamle bøger med nordisk mytologisk indhold, og få dem affotograferet.

Selve affotograferingen af en bog er en hurtigt overstået sag, nogle fotografer bruger enorme mængder af tid på at lyssætte og klaregøre en opsats til bog/kamera m.v. så de efterfølgende skal bruge mindre tid på efterbehandlingen.
Jeg er så af den anden type, jeg skal bare have affotograferingen hurtigt overstået, for min underholdning og mit hjerte ligger mere i efterbehandlingen end den gør i fotograferingen. Naturligvis skal der altid være en vis balance, men når man kender sin Photoshop så behøver man ikke bruge så megen energi på kameraet.

Så nu ligger jeg efterhånden inde med rigtig mange affotograferinger af bøger om nordisk mytologi, eller i hvert fald af bøgernes illustrationer, dem er jeg begyndt at restaurere og optimere til plakater.
Det er en langsom en process, ikke mindst fordi jeg har 145 andre projekter ved siden af, og samtidig skal gøre hvad jeg kan for at tjene til familie-føden.
Men det går fremad, og allerede nu kan jeg så småt præsentere en lille serie af nordisk mytologiske illustrationer af ‘gamle’ kunstnere som JOHANNES GEHRTS, LORENZ FRØLICH, FRANZ STASSEN og mange andre.

Jeg udbyder alle færdigredigeret plakater til salg, naturligvis i håb om at de en dag kan skabe et supplement til den før-omtalte føde, men i allerhøjeste grad også for at ‘forkæle’ andre med interesse i den nordiske mytologi.

Du kan se den foreløbige serie af færdiglavet nordisk mytologiske plakater/illustrationer via dette link:
Nordisk mytologi ved Anhalt Design
Forelsker du dig i en illustration så køb den gerne, for din støtte giver mig mulighed for at lave flere/mere.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *