Rundvisning på Slagelse museum
Rundvisning på Slagelse museum
Rune O. Lundberg - Slagelse Museum
Den smukke herre Rune O. Lundberg der viste mig rundt på Slagelse Museum.

Herunder kan du se min 1-times (næsten) guided besøg i alle krogene på Slagelse Museum, sammen med Rune O. Lundberg.

Kender du et sted som jeg burde besøge med kameraet? Så kontakt mig, eller skriv det i en kommentar.

Slagelse museum, hvad, hvor?

Hvem kender (eller kender ikke) Slagelse museum, eller nogle andre lokal museer rundt omkring i Danmark?

Jeg er begyndt at finde på små ideer for at få set, vist og forhåbentligt spredt budskabet omkring alle mulige seværdigheder der er rundt omkring i vores smukke land.

Forledes gik min tur forbi Slagelse Museum hvor jeg fik lov at komme inden de åbnede, og hvor jeg var så heldig at blive vist rundt af Rune O. Lundberg der fungere som daglig leder i deres museumsfællesskab, der strækker over flere museer på hele 40% af Sjælland.

Jeg havde tit kørt forbi Slagelse Museum i forbindelse med arbejde o.l. Men at gå ind og se det har altid været noget jeg udsatte fordi jeg havde en eller anden forud antaget ide om at det ikke var spændende nok til at bruge tiden på.

Klart det er spændende

Men det er det! Det kræver selvfølgelig at man synes at lokalhistorie osv. er spændende og man er bare en lille bitte smule videbegærlig, men burde alle ikke være det?

Jeg tager i alle fald oplevelsen på Slagelse museet som værende enormt interessant, med mange små “spots” der kunne give mig noget som var værd at vide.

At jeg havde Rune O. Lundberg med på turen, som min personlige guide, gjorde kun min oplevelse endnu bedre, Rune er en mand der har rigtig meget på hjertet, og han nyder at fortælle om den lokalhistorie hans hjerte banker for. Så det fik han lov til, og det gave en video på næsten en hel time med rundvisning og fortælling, og sågar med både slik og tobaksfabrikker og selveste H.C. Andersens latinerskole.

Se videoen, det tager kun en time 😉

Synes du at det er spændende nok til at du ser hele videoen, så vil du med garanti også synes at det er tiden værd at besøge Slagelse Museum, jeg kan kun anbefale dig at gøre det, og støtte den lokale historie og kultur.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *