Sif og farmand på far-datter tur efter Sifs første par rulleskøjter
Sif og farmand på far-datter tur efter Sifs første par rulleskøjter

Mange har ville give Sif sit første sæt rulleskøjter, ikke mindste hendes smukke bedsteforældre har presset på for at give hende hendes første rulleskøjte. Men farmand, det er mig, har hårdnakket nægtet enhver at give hende noget som helst der kunne minde om rulleskøjter.

Det der med Rulleskøjter er måske ikke ligefrem religiøst for mig, men det er alligevel et følsomt og intimt emne, i hvertfald for mig. Jeg ville være den der gave hende hendes første rulleskøjter. Og det fik jeg da heldigvis lov til.

Vi havde aftalt at når hun blev 6 så var det tiden til at købe rulleskøjterne, desværre var der ikke lige råd da hun blev 6 år, men det var der til gengæld et lille halvt år efter, så afsted med os.

Jeg havde scannet internettet for gode rulleskøjte-butikker, altså rigtige-fysiske-menneske-drevet-butikker. Jeg ved at det der med at bevæge sig ud af døren og ind i en rigtig butik ligger fjernt for mange, men for mit eget vedkommende var det i dette tilfælde enormt vigtigt at vi (Sif og jeg) kunne mærke og se rigtigt på rulleskøjterne inden vi besluttede os. Og i samme omgang rent faktisk også købe og betale for produktet i butikken og få det med hjem med det samme, og ikke bare tage hjem igen for at bestille det over nettet.

Jeps, jeg ved det, totalt gammeldags, men jeg tror på der er noget godt i det et eller andet sted.

Jeg faldt hele tiden over SkatePro på internettet, og på trods af en flot webshop, så havde de også to vaskeægte butikker, én i KBH området og én i Aarhus området. Efter lidt email korrespondance med SkatePro valgte jeg deres butik i Aarhus for den lå ved deres lager og havde det største udvalg, og så kunne vi gøre en lille tur ud af det samtidig Sif og jeg.

Noget Annamaria og jeg gør ind i mellem med pigerne, er at vi tager hver sin vej med hver sin pige. Vi tager også mange steder hen sammen alle sammen, men nogle gange tager vi dem, og de os, på enehånd. Det virker måske som en fremmede og underlig ting at gøre for nogen, men for os har vi opdagede at både os og pigerne hver især, opføre sig anderledes og vi lærer hinanden bedre at kende ved at tage på disse småture hvor opmærksomheden kun er delt i mellem to mennesker.

Så’e..
Annamaria tog lillesøster Sigyn og smuttede ind til morbror Bjarke i Kbh, og Sif og Jeg tog så turen til Aarhus området for at se på rulleskøjter.

Det var knagme en hyggelig beslutning som vi prøvede at dokumentere på video, vi filmede en del på turen og siden er det klippet sammen til to mindre (eller længere om man vil) film som vi har delt med jer på Youtube, og indlejret her på bloggen for dem der måtte have lyst til at se med.

Nårh ja, for hvad det er værd. Skal I se på rulleskøjter og vil I gøre det IRL, så tag et smut over/ind/hen/ud til de smukke mennesker hos SkatePro, det er turen værd, men kryds fingre for at I rammer en dag hvor der ikke er fyldt helt op med kunder i butikken.

ADVARSEL: Filmene er lange og helt uden musik!

1. dag, ganske særlig meget om rulleskøjter!

2. dag, ikke særlig meget om rulleskøjter!

Både lidt ris og lidt ros til Scandic Aarhus Vest

Hvad man ikke kan se i filmene, men som måske er en bemærkning/anmeldelse værd er Hotellet. Det er ikke særlig luksuriøst, men er ganske fint og passer fint til prisen. Maden kan dog ikke anbefales i forhold til prisen, jeg købte personligt den billigste ret som var en burger til 145 + 12 for at få ost på. Det giver 157 kroner for en burger, og det var den ikke værd! Den var smagsløs og den skabte tekstur i burgerne var fremprovokeret af en icebergsalat. Uden at være særlig gourmet-kyndig, men med en bred smag for burgere så er hovedregel nummer 1 at salat i en burger ikke bidrager med noget som helst overhovedet andet en “tomt” fyld og ikke bør puttes i burgere der er gode nok til at sælge sig selv, hvilket en burger til 157 burde være. Men det var den ikke. Argumentet skulle være at den var lavet at Black Angus Oksekød, men det var der åbenbart ikke nogen der havde fortalt dyret da det blev slagtet, for det var både i fylde og smag et ret tamt og tynd stykke kød. Pomfritterne var standard og den coleslaw ligende masse var også helt forladt for smag, altså fuldstændig. Tag et stykke flamingo, luk øjnene og tyg på det, så ved du hvad jeg mener.

Måske skulle jeg have købt den der laks der kostede nær det dobbelte af burgeren, men på den anden side, hvis det kan lykkedes dem at spolere en burger til 157,- så var det nok meget godt jeg ikke gav dem flere penge til at ødelægge maden med. Sifs mad som ellers også virkede lovende på børnemenukortet, var desværre også tamt og smagsløst, selv for hende, men der slap vi da kun med 75 kroner.

Morgenmaden var dog helt upåklagelig, den var faktisk så god at hvis jeg i mine drømme bilder mig selv ind at det var morgenmaden der var dyr og aftensmaden der fulgte “gratis” med værelset, så virkede det hele meget mere prismæssigt i orden.

Næste gang vi besøger Svandic så køber vi PIZZA!!! Og når jeg siger næste gang, så mener jeg næste gang, for igennem tiderne har jeg prøvet Scandic forskelle steder og selv om hotellet er standard og maden åbenbart rædsom. Så er personalet altid tiptop perfekt, og enormt både børnevenligt og voksenvenligt og dumme-spørgsmål-venlige osv. Og Scandic Aarhus Vest har kun bekræftet det. Det er simpelthen de sødeste mennesker der arbejder der, venlige, hjælpsomme og tiptop nede på jorden. Så selv om jeg til enhver tid vil anbefale alle at spise “ude”, så vil jeg bestemt også anbefale at overnatte på deres hoteller, jeg har i hvert fald ikke haft nogle problemer med den generelle betjening og udsøgte venlighed jeg har mødt hos personalet, hverken i forbindelse med arbejdsrelateret overnatning, eller familie/børne overnatning.

På turen ramte/besøgte vi:

SkatePro
Omega 6
8382 Hinnerup

Skatepro

Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
8210 Aarhus

Scandic Aarhus Vest

Naturhistorisk Museum
Wilhelm Meyers Allé 10
8000 Aarhus C

Naturhistorisk Museum

Alt sammen en oplevelse og et besøg værd, prøv selv !

Lidt få blandet billeder fra turen:
Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *