Det er skide skægt at gå til fotograf – “bag kameraet” hos Annamaria Anhalt
Det er skide skægt at gå til fotograf – “bag kameraet” hos Annamaria Anhalt

Jeg havde i går den her skønne fornøjelse at være lampeholder ved et fotoshoot hos Annamaria Anhalt, hun er ikke blot min kone, men hun er også en dygtig og kreativ foto-kunstner.

Udover at holde den ene lampe og underholde de fantastisk smukke mennesker (min primære opgave i følge mig selv) som skulle skydes; Anna Bjerge Christensen, Sebastian Kjær Laursen og Jonatan Rosendal Hansen, ja så fandt jeg ind i mellem tid til at fotografere og filme lidt “bag kameraet” med min mobiltelefon.

Men jeg lader video og billeder tale for sig selv, og i mellemtiden vil jeg kun opfordre folk til at tage et smut til fotografen, det er skide skægt!

Med kærlig hilsen

mariusanhaltlillelogo

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *