Det er skide skægt at gå til fotograf – “bag kameraet” hos Annamaria Anhalt

Jeg havde i går den her skønne fornøjelse at være lampeholder ved et fotoshoot hos Annamaria Anhalt, hun er ikke blot min kone, men hun er også en dygtig og kreativ foto-kunstner.

Udover at holde den ene lampe og underholde de fantastisk smukke mennesker (min primære opgave i følge mig selv) som skulle skydes; Anna Bjerge Christensen, Sebastian Kjær Laursen og Jonatan Rosendal Hansen, ja så fandt jeg ind i mellem tid til at fotografere og filme lidt “bag kameraet” med min mobiltelefon.

Men jeg lader video og billeder tale for sig selv, og i mellemtiden vil jeg kun opfordre folk til at tage et smut til fotografen, det er skide skægt!

Med kærlig hilsen

mariusanhaltlillelogo

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar