Nye troldehistorier og andre spændende eventyr
Nye troldehistorier og andre spændende eventyr

I mange år har jeg interesseret mig for myter, sagn og ikke mindst eventyr generelt. Min kærlighed har altid vejet mest når det har drejet sig om vætter, trolde, alfer og andre af naturens forunderlige væsner, ikke mindst fordi det er dem som bor omkring os. Nogle er meget mindre end os, som de fleste af feer og alfe-racerne, og andre er meget større som f.eks. de store bjergtrolde, og alligevel er det de færreste af os der nogensinde har set dem.

Men de er der! Og nogle af dem lægger spor, levn og historier fra deres egen verden, en verden fyldt med magi og mystik. Heldigvis er deres verden rent fysisk ikke særlig langt væk fra vores, så hvis vi kan overkomme den psykiske forhindring, ja så er det en smal sag at finde og samle alle de spor som naturens væsner går og taber, og måske endda lægger.

Alle disse magiske spor efter alle naturens væsner, samler jeg op, mærker og lytter til deres historier. Nu er jeg begyndt at skrive alle historierne ned, så jeg kan gengive dem i mine fortællinger.

Min tanke er at bruge fortællingerne på samme måde som jeg har brugt, og bruger, de gamle gudemyter der efterhånden har glædet mange mennesker. Simpelthen at fortælle dem med hjerte og sjæl, så alle kan få lov til at nyde dem.

 

Mens jeg går og finder spor, og fifler med en dedikeret hjemmeside og præsentation, så vil jeg gerne give et tilbud på to af de historier jeg har fundet spor efter.

 

Den ene handler om en gammel Jættetrold ved navn Kolkop, der engang boede i det der i dag hedder Korsør Lystskov. Her skabte han splid i mellem andre af skovens væsner, som til sidst måtte søge assistance hos de gamle guder for at få stoppet Kolkop.

Den anden fortælling er en lille historie om en alfe prinsesse der mister sin elskede svane og tager ud for at lede efter den.

 

 

Jeg kommer ud med min kuffert hvor jeg gemmer alle de magiske og mystiske spor i, og fortæller begge historierne!

for kun 500 + evt. tillæg til køretid og forplejning alt efter hvor langt der er.

KONTAKT mig for booking og for at få svar på eventuelle spørgsmål!

 

Med kærlig hilsen
mariusanhaltlillelogo

 

 

fairy-tale-gnome-1916

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *