Et værksted tager form, idé til hylder ophængt i reb
Et værksted tager form, idé til hylder ophængt i reb

Mens jeg arbejder på fotokunder og hjemmesider, og på at være far og ægtemand. Så er der fred og ro i værkstedet, produktionsmæssigt set i hvert fald, for når der ellers er tid til det, så er der rigelig travlhed alligevel.

Jeg knokler i de sparsomme minutter på at klaregøre værkstedet så det kan blive mere “åbent” og så gæster kan komme ind og kigge med på hvad jeg laver når jeg er der nede.

Jeg har lige skabt nogle hylder ud af brædder og lim, et ganske vellykket projekt skabt på øjemål og sjusser, alting behøver ikke være så matematisk korrekt, nogle gange må tilfældighederne godt bestemme. Laver man en fejl, så må man bare finde på en løsning når problemet opstår.

Hylderne blev hængt op med reb og det ser ganske godt ud, på et tidspunkt ved lejlighed vil jeg vise jer resultatet, og glemmer jeg det, så kan I altid besøge mig i værkstedet når det åbner, så hold øje med hjemmesiden og/eller Facebooken.

jeg har også fået “opfundet” et navn til værkstedet, men mere om det og alt andet vedr. værkstedet vil der komme mere info om løbende.

Videoen her er en lille vlog over tiden mens jeg olierede de interimistiske hylder.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *